Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Jak zaczac , szukam osoby do pomocy ,kilka pytan .

dacek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Kiedys gralem w 4story i chyba skonczylem na 25 poziomie , gralem na cheatach ( latanie , 1hit itp ale pamietam ze dostalem bana ^^, potem przestalem)

Chcialbym zagrac jeszcze raz ale by sie przydala jakas osoba która by pomogla , nie pamietam praktycznie nic o grze .

Dobrze by bylo gdybysmy sie komunikowali przez ts lub skype ( osoby tylko 15 max)

Jakas osoba która pomoze na poczotek,jak cos PW

A teraz kilka pytan :

1.Warto zaczynac ?

2.Global czy priv?

3.Dzialaja hacki ? Jakies niewykrywalne

4.Czy sa boty , czy zwykli kracze?

5.Wszystkie minusy oraz plusy czemu nie grac , np .: +nie dzialaja cheaty , +pomocna administracja , oraz minusy inne.

6.Są bugi ?

Beda like i 5* za dobra pomoc ;) Pozdrawiam.

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

1.Oczywiście , że warto do gry dodano nowe rzeczy z mojej oceny z 2009r , a teraz jest tego mnóstwo . Nie długo wchodzi patch 4.0 mamy 3.9 ;) .

2.Global o wiele lepszy , na privie nic się nie dzieje . Na normalnym jest super ^_^ .

3.Są hacki , ale nie polecam jeżeli nie chcesz dostać bana bo to bezsensu tylko nie które się przeciskają . Ale co to wtedy za granie ? :)

4.Gracze jest to gra mmorpg gdzie są gracze . Są npc takie jak sklepy "zbrojne,kowal,bogini" . i takie tam inne .

5.Hah moim zdaniem wgl. gra nie ma minusów , a może tylko jeden . Muzyka nie podoba mi się na mapie hased , ale co to za różnica :D . Miła szybka administracja, nikt nie lata na hackach bo jak już lata to na ticketa napisanego na support bardzo szybko i miło odpowiadają .

6.Są małe bugi . Da się wchodzić pod tekstury . Jak jesteśmy keter wchodzimy na wieże i tam można zeskoczyć bo na skrzynki można wejść . Są minimalne bugi , ale nie jest ich dużo ;)

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

Co do 6 to mowiles ze sa male bugi , a w innym topicu napisales :

Więc nie radze . Ale jak ktoś jest odważny niech próbuje ;)

Chociaż bugów w 4story jest bardzo dużo więc myślę, że nie długo na pewno będzie jakiś nowy . ^_^

Czyzbys klamal ?

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Haha nie o to chodziło ;) .

Są małe bugi , a potem wypowiadałam się o hacku . I powiedziałam wtedy, że są duże bugi . Bo chodziło mi, że łatwo będzie znaleźć hacka , ponieważ gra zawiera minimalne bugi (i bugów typu hacki) . jest dużo najwyraźniej nie zrozumiałeś tego co napisałam . :)

gangnamstylen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...